• Email: office@linon.co.rs
  • Telefon: 063/864-9-038
about_image_not_found

Linon je kompanija koja se bavi proizvodnjom i distribucijom visokokvalitetnih proizvoda. Bavimo se HTZ opremom, tekstilom, reklamnim i promotivnim materijalima. Osnovana je 1993. godine sa ciljem da pruži svojim kupcima najnovije i najsavremenije proizvode u ovoj oblasti.

Linon je poznat po tome što ima jednu od najmodernijih i najvećih štamparija i proizvodnja u regiji. Naša štamparija i proizvodnja je opremljena sa najsavremenijom tehnologijom i omogućava nam da proizvodimo proizvode visokog kvaliteta. Mi smo sposobni da štampamo na različitim materijalima i da izradimo proizvode po specifičnim zahtevima kupaca.

Naš asortiman proizvoda se kontinuirano širi i danas sadrži preko 1.500 proizvoda. Mi smo ponosni na to što smo jedan od vodećih distributera u ovoj oblasti i uvek se trudimo da zadovoljimo potrebe naših kupaca i partnera. Linon se pridržava visokih standarda u poslovanju i posvećen je društveno odgovornom poslovanju.

Linon ima jasnu misiju - da pruži svojim kupcima najbolje proizvode za zaštitu na radu, reklamne i promotivne materijale u regiji. Mi se trudimo da pružimo proizvode visokog kvaliteta, savremene tehnologije i dizajna, koji će zadovoljiti sve potrebe naših kupaca.

Naša misija se odražava u svakom aspektu našeg poslovanja, od proizvodnje do distribucije i usluga. Mi stalno radimo na unapređenju naše ponude i pratimo svetske trendove u našoj industriji. Takođe, mi smo posvećeni društveno odgovornom poslovanju i pridržavamo se visokih standarda u poslovanju.

Linon se trudi da stvori dugoročne i pouzdane odnose sa svojim kupcima i partnerima. Naš cilj je da budemo lider u industriji i da pružimo svojim kupcima najbolje rešenje za sve njihove potrebe. Mi se trudimo da budemo sinonim za kvalitet, inovaciju i pouzdanost u našoj oblasti.

Linon se počeo baviti proizvodnjom i distribucijom proizvoda 1993. godine. Bavimo se HTZ opremom, reklamnim i promotivnim materijalima. Linon se pokazao kao sposoban i ambiciozan u svom poslovanju, što je dovelo do njegovog brzog rasta i proširenja ponude proizvoda.

Linon se od početka posvećivao inovacijama i pružanju najboljih proizvoda i usluga svojim kupcima, što ga je učinilo vodećim distributerom u svom sektoru. To je omogućilo Linonu da stekne poverenje i lojalnost kupaca i partnera širom regije.

Istovremeno, Linon je stalno radio na unapređenju svojih proizvodnih kapaciteta i tehnologije, što mu je omogućilo da proizvodi proizvode visokog kvaliteta i da se prilagodi potrebama tržišta.

Linon i njegova istorija je prepuna uspeha i napretka, što je potvrda njegove posvećenosti inovacijama, kvalitetu i odgovornosti prema kupcima i partnerima. Nastavljamo raditi na tome da održavamo svoju poziciju lidera u industriji i pružamo najbolje proizvode i usluge.